Pátek

Dnes jsme navštívili výstavu zdejších zahrádkářů Podzimní aranžování. Obdivovali jsme podzimní aranžmá a výrobky ze šustí, ale také krásné papírové modely hradů, zámků. Našli jsme i náš zámek Častolovice a dokonce jsme mohli nahlédnout i do komnat zámku. Výstava se nám líbila, děkujeme organizátorům, že nám umožnili nahlédnout.

Také jsme se dnes naučili další písmenko E,e – přečetli jsme si pohádku Jak se lev česal – jak nám vzniklo písmenko E, e, ukázali jsme si erb (znak) Častolovic, hledali písmenka, zapisovali,…a budeme pokračovat. 🙂

Do notýsku jsme si s dětmi nalepili návrh na exkurzi, prosím mrkněte a vyjádřete svůj souhlas či nesouhlas a potvrďte podpisem, abychom mohli případně termín na zámku potvrdit. Exkurze se uskuteční dle zájmu většiny rodičů.

Vážení rodiče,

adventní čas bychom chtěli dětem zpestřit exkurzí na zámek Potštejn na program Betlémský příběh – cena 220,- Kč + doprava autobusem (dle faktury cca 90,- Kč).

V ceně: Betlémský příběh, návštěva dvou výstav, občerstvení (čaj + linecké pečivo), děti si odnesou papírové materiály k příběhu (betlém).

Exkurze se uskuteční dle zájmu většiny rodičů.

Prosíme, potvrďte své rozhodnutí, děkujeme.

ANO (mám zájem)                NE (nemám zájem)

Podpis rodiče: ………………………………………………..

Updated: 18. 10. 2024 — 11:57